home > Nieuws > Foto's 19 mei

Eurorunnersverslag 19 mei,

Door:   Henk van Dijk
Bus:   A
Datum:   19 mei 2002

Ondanks dat we meegegeaan zijn om te lopen, hebben we deze dag enorm veel gefietst. Dit kwam omdat we op een groot gedeelte van de route niet met de auto bij de loper konden komen, waardoor we als lopers met drie fietsen mee moesten gaan om te wisselen.
Die dag was de eerste start van ons vroeg om 5:00 uur; doordat we nog wat onwennig waren was de start nogal chaotisch. Gelukkig zat het weer die dag erg mee. Het was prima fiets en hardloop weer. Aan het einde van onze loopbeurt hebben we nog even een op een terrasje gezeten en nog een kerk bezichtigd. Dat was een mooie afsluiting van een geslaagde dag.

Door:   Ad Warmerdam
Bus:   B
Datum:   19 mei 2002

Verslag: Viersel - Aubigny au bac

Start: Geradsbergen 11.30 uur

Weer: zonnig

De maaltijd van gisteren werkt zeer laxerend, Karel loopt snel (als hij eenmaal aangeduwd is) maar de inhoud van zijn darmen was helaas nog sneller en spuite zijn onderbroek in. De onderbroeken voorraad van Hans hielp Karel uit de nood.

Op de fiets Elly en Ton, maar voor de eerste kilometers langs de Dender lopen en fietsen Leo en Karel. Op dit mooie stukje komen er een aantal Santiago fietsers uit Zundert voorbij.

Langs het water zitten veel vissers op hun buit te wachten. De Belgen vieren Pinksteren en eten kip?van een kraam.

Onze wethouder van (al)gemene zaken heeft vast gesteld dat de verkeersborden(sommige)met de hand zijn geschilderd.Blauw met wit.

Na twee dagen om 17.50 uur loopt Els Frankrijk binnen. Lopen in Frankrijk wekt de eetlust op, om 18.57 uur verdwijnt het eerste blikje rijst binnen 1.45 min. in de maag van Leo. Iedereen is verbaasd als hij een tweede blikje even niet ziet zitten.